Farfale cu piept de curcan

Printeaza

Farfale cu piept de curcan din: piept de curcan, farfale, ciuperci, patrunjel, unt, ulei, sare, piper, vin, pesmet, cimbru.

Ingrediente:Farfale cu piept de curcan

  • 800 g piept de curcan
  • 400 g farfale
  • 200 g ciuperci
  • o legătură pătrunjel
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri ulei de floarea- soarelui
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin dulce
  • o lingură pesmet
  • cimbru uscat

 

Mod de preparare:

Se pun să fiarbă farfalele în apă clocotită cu sare şi puţin ulei de floarea-soarelui.

Se spală şi se curăţă ciu­percile şi se călesc în unt. Pieptul de curcan se con­dimentează cu sare, piper, se stropeşte cu ulei şi puţin vin şi se bagă în cuptor.

Pastele fierte se scot în sită, se trec prin apă rece şi apoi prin unt. Se pun în tavă, se adaugă ciupercile, se presară pătrunjel şi pesmet şi se bagă în cuptor, la rumenit. Se lasă să se gratineze şi se servesc cu pieptul de curcan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.