Pastarnac cu sos de rosii din: pastarnac, suc de rosii, ulei, usturoi, sare, dafin. Ingrediente: 4 bucăţi de păstârnac 1 cană suc de roşii 2 linguri ulei 5 căţei de usturoi 2 linguriţe sare 1 foaie de dafin Mod de preparare: Speli pastarnacul şi îi coci pe grătarul cuptorului, la foc mijlociu, până sunt […]
Farfale de pastarnac cu iaurt
PrinteazaFarfale de pastarnac din: pastarnac, iaurt, unt, ou, pesmet, curry, ulei.
- 450 g pastarnac taiat felii
- 1 lingura iaurt
- 25 g unt
- 1 ou batut
- 125 g pesmet
- 1+1/2 lingurita curry
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se fierbe pastarnacul in apa clocotita cu putina sare timp de 15 minute.
Se scurge si se zdrobeste. Se adauga restul ingredientelor.
Se da la frigider pana sa intareste.
Se fac 12 bulete din aluat. Se incinge uleiul si se prajesc circa 2-3 minute.
Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
poate iti place si:
Sticksuri din pastarnac
Sticksuri din pastarnac din: pastarnac, ulei, praf de curry, sare. Ingrediente: 4 rădăcini de păstârnac 500 ml ulei pentru prăjit 1 linguriţă praf de curry amestecat cu 2 linguriţe sare de mare Mod de preparare: Se curăţă rădăcinile de păstârnac de coajă, apoi cu un cuţit econom se rad pe lungime felii subţiri de […]
Pofta buna!