Farfalle cu legume

Printeaza

Farfalle cu legume din: paste farfalle, dovlecei, mazare, morcovi, fasole verde, telina, ceapa, porumb, fasole rosie, oregano, parmezan, ulei de masline, sare, piper, nuci.

Inrgediente:Farfalle_cu_legume

  • 500 g paste farfalle
  • doi dovlecei
  • 200 g mazare
  • doi morcovi
  • 200 g fasole verde
  • o felie de telina
  • o ceapa
  • 100 g porumb boabe
  • 200 g fasole rosie boabe
  • o lingurita cu oregano
  • 100 g parmezan
  • 75 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nuci

 

Mod de preparare:

Dovleceii se spală, se taie felii potrivit de groase, apoi cubuleţe. Morcovii şi ţelina se curăţă de coajă, se spală şi se fierb zece minute. Se taie cubuleţe şi se pun la călit în puţin ulei încins împre¬ună cu ceapa tocată mărunt.

După ce s-au călit cinci minute, se adaugă mazărea şi fasolea verde tăiată bucăţele şi fierte separat. Se presară fasolea roşie fiartă, boabele de porumb şi oregano. Se condimentează după gust, se adaugă cuburile de dovlecei, jumătate de cană cu apă şi se prăjesc ingredientele până scade sosul format.

Pastele se fierb în apă cu puţină sare, se scurg şi se pun peste legume. Se amestecă, se scot pe un platou şi se presară deasupra parmezanul ras. La amestecul de legume cu paste se mai pot adauga si nuci prajite usor in cuptor.

Farfalle cu legume

Farfalle_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.