Farfalle cu pui si dovlecei

Printeaza

Farfalle cu pui si dovlecei din: farfalle, piept de pui, dovlecei, morcov, seminte de mac, ulei, usturoi, parmezan, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Farfalle_cu_pui_si_dovlecei

  • 500 g farfalle
  • 400 g piept de pui
  • 2 dovlecei
  • 1 morcov
  • 1 lingura seminte de mac
  • 100 ml ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 50 g parmezan
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi pieptul de pui împreună cu morcovul, tăiat în cubuleţe, la fiert în 2 I apă cu 1 linguriţă sare. După 15 minute scoateţi-le şi tăiaţi carnea în feliuţe. între timp, puneti la fiert şi pastele, în 3 l apă cu 1 linguriţă sare. Tăiaţi dovleceii în cubuleţe şi căliţi-i în ulei, împreună cu morcovul scurs bine de apa în care a fiert şi feliuţele de piept de pui.

Când acestea s-au rumenit, adăugaţi seminţele de mac şi potriviţi de sare şi piper. Adăugaţi în tigaie pastele scurse bine de apă şi pătrunjelul tocat mărunt. Mai lăsaţi la foc mic 2 minute, apoi serviţi pastele fierbinţi, presărate pe deasupra cu parmezan ras.

Farfalle cu pui si dovlecei

Farfalle_cu_pui_si_dovlecei

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Pastele astea cu pui mi-au dat de gandit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.