Farfalle cu pui si legume
PrinteazaFarfalle cu pui si legume din: farfalle, ulei, ceapa, piept de pui, anghinare, ardei, rozmarin, cimbru.
- 500 g farfalle
- 2 linguri cu ulei de măsline
- 1 ceapă, curăţată şi feliată
- 2 piepţi de pui, tăiaţi mărunt
- 1 inimă de anghinare din conservă, scursă şi tăiată în sferturi
- 2 ardei graşi roşii, curăţaţi şi tăiaţi in sferturi
- rozmarin şi cimbru, pentru decor
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă sărată, după instrucţiunile de pe pachet. Scurge-le, păstrând puţină apă.
Intre timp, încălzeşte uleiul într-o tigaie şi prăjeşte ceapa timp de 5 minute, până se înmoaie. Adaugă ardeiul şi carnea şi prăjeşte-o până devine aurie, apoi adaugă anghinarea şi asezonează cu sare şi condimente.
Amestecă pastele cu această compoziţie, adăugând puţină apă rămasă de la fiert.
Pofta buna!