Farfalle cu pui si legume

Printeaza

Farfalle cu pui si legume din: farfalle, ulei, ceapa, piept de pui, anghinare, ardei, rozmarin, cimbru.

Ingrediente:Farfalle cu pui si legume

  • 500 g farfalle
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 ceapă, curăţată şi feliată
  • 2 piepţi de pui, tăiaţi mărunt
  • 1 inimă de anghinare din conservă, scursă şi tăiată în sferturi
  • 2 ardei graşi roşii, curăţaţi şi tăiaţi in sferturi
  • rozmarin şi cimbru, pentru decor

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă sărată, după instrucţiunile de pe pachet. Scurge-le, păstrând puţină apă.

Intre timp, încălzeşte uleiul într-o tigaie şi prăjeşte ceapa timp de 5 minute, până se înmoaie. Adaugă ardeiul şi carnea şi prăjeşte-o până devine aurie, apoi adaugă anghinarea şi asezonează cu sare şi condimente.

Amestecă pastele cu această compoziţie, adăugând puţină apă rămasă de la fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.