Farfalle cu pui
PrinteazaFarfalle cu pui din: farfalle, piept de pui, rosii cherry, patrunjel, sare, piper si ulei de masline.
- 500 g farfalle
- 300 g piept de pui
- 200 g rosii cherry
- patrunjel
- sare
- piper
- ulei de masline
Mod de preparare:
Pune o oala mai mare cu apa pe foc. Cand incepe sa clocoteasca, adauga sare. Pune farfalle si amesteca usor cu o lingura de lemn. Acopera oala si lasa-le sa fiarba conform indicatiilor de pe cutie. Intre timp, sareaza pieptul de pui si pune-l pe gratar.
Separat, taie rosiile cherry in jumatati si caleste-le usor in doua linguri cu ulei de masline. Scurge pastele si pune-le intr-un castron. Ai grija sa nu le clatesti! Taie in fasii carnea e pui si adauga-le peste fundite, impreuna cu rosiile. Presara patrunjel tocat si amesteca.
Farfalle cu pui
Pofta buna!
Arata foarte bine
farfalle cu pui am mancat la un restaurant italian, dar parca nu as indrazni sa incerc acasa