Farfalle cu pui

Printeaza

Farfalle cu pui din: farfalle, piept de pui, rosii cherry, patrunjel, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Farfalle_cu_pui

  • 500 g farfalle
  • 300 g piept de pui
  • 200 g rosii cherry
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Pune o oala mai mare cu apa pe foc. Cand incepe sa clocoteasca, adauga sare. Pune farfalle si amesteca usor cu o lingura de lemn. Acopera oala si lasa-le sa fiarba conform indicatiilor de pe cutie. Intre timp, sareaza pieptul de pui si pune-l pe gratar.

Separat, taie rosiile cherry in jumatati si caleste-le usor in doua linguri cu ulei de masline. Scurge pastele si pune-le intr-un castron. Ai grija sa nu le clatesti! Taie in fasii carnea e pui si adauga-le peste fundite, impreuna cu rosiile. Presara patrunjel tocat si amesteca.

Farfalle cu pui

Farfalle_cu_pui

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Arata foarte bine

  2. farfalle cu pui am mancat la un restaurant italian, dar parca nu as indrazni sa incerc acasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.