Farfalle cu somon si coniac

Printeaza

Farfalle cu somon si coniac din: farfalle (tăiţei), unt, ceapa, somon afumat, ulei de masline, zeamă de lămâie, coniac, smântână dulce, sare, piper.

Farfalle_cu_somon_si_coniac

Ingrediente:

  • 180 g farfalle (tăiţei)
  • 20 g unt
  • 1 ceapă mică
  • 100 g somon afumat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura zeamă de lămâie
  • 2 linguri coniac
  • 1/8 l smântână dulce
  • sare, piper proaspăt măcinat

Mod de preparare:

Tăiţeii se fierb, se scurg, se pun într-un castron şi se amestecă cu 10 g unt. Se toacă fin ceapa. Somonul se taie in fâşii subţiri.

Se înfierbântă uleiul de măsline şi restul de unt, se pun în el ceapa şi 1/2 din somon şi se călesc cam 5 min. Se amestecă zeama de lămâie şi coniacul.

Restul de somon se amestecă cu smântână şi se lasă să se încălzească, într-o altă oală. Tăiţeii se amestecă cu ambele feluri de sos de somon şi se condimentează cu sare şi piper.

Farfalle cu somon si coniac

Farfalle_cu_somon_si_coniac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.