Farfalle cu sos de rosii
PrinteazaFarfalle cu sos de rosii din: rosii, busuioc, ceapa, ulei, usturoi, sare, piper, farfalle.
- 4 roşii curăţate de pieliţă şi tăiate cubuleţe
- 1/2 cană busuioc proaspăt
- 3 linguri ceapă roşie tocată
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 căţel de usturoi pisat
- sare
- piper negru măcinat
- 250 g farfalle (paste)
Mod de preparare:
Roşiile, busuiocul tocat, ceapa, uleiul de măsline, oţetul, usturoiul, sarea şi piperul le pui într-un bol mare şi amesteci uşor. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, le scurgi bine şi le împărţi în 4 porţii.
Aranjezi farfallele pe 4 farfurii încălzite, iar pe fiecare porţie pui sos de roşii.
Farfalle cu sos de rosii
Pofta buna!