Farfalle cu sos de rosii

Printeaza

Farfalle cu sos de rosii din: rosii, busuioc, ceapa, ulei, usturoi, sare, piper, farfalle.

Ingrediente:Farfalle_cu_sos_de_rosii

  • 4 roşii curăţate de pieliţă şi tăiate cubuleţe
  • 1/2 cană busuioc proaspăt
  • 3 linguri ceapă roşie tocată
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 căţel de usturoi pisat
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 250 g farfalle (paste)

 

Mod de preparare:

Roşiile, busuiocul tocat, ceapa, uleiul de măsli­ne, oţetul, usturoiul, sarea şi piperul le pui într-un bol mare şi amesteci uşor. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, le scurgi bine şi le împărţi în 4 porţii.

Aranjezi farfallele pe 4 farfurii în­călzite, iar pe fiecare porţie pui sos de roşii.

 

Farfalle cu sos de rosii

Farfalle_cu_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.