farfalle (tăiţei), unt, ceapa, somon afumat, ulei de masline, zeamă de lămâie, coniac, smântână dulce, sare, piper. Ingrediente: 180 g farfalle (tăiţei) 20 g unt 1 ceapă mică 100 g somon afumat 2 linguri ulei de măsline 1 lingura zeamă de lămâie 2 linguri coniac 1/8 l smântână dulce sare, piper proaspăt măcinat Mod de […]
farfalle, crema de branza, zeama de lamaie, somon afumat, si chives. Ingrediente: 350 g de farfalle 200 g crema de branza, slaba 1 lingurita zeama de lamaie 145 g somon afumat sau marint, rupt in bucati cateva fire de chives, taiate Mod de preparare: Prepară […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.