Farffale cu somon şi mazăre

Printeaza

Farffale cu somon şi mazăre

Ingrediente:Farffale cu somon şi mazăre

  • 400g farfalle (paste scurte)
  • 200g file de somon
  • l00g mazăre ver­de fiartă
  • 1ceapă mare
  • 1ardei gras roşu
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 roşii
  • 150ml ulei de măsline
  • l leg. pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert în apă sărată. Intre timp, se călesc cea­pa curăţată şi tăiată în solzişori, ardeiul tăiat în fâşii şi roşiile tăiate în cubuleţe.

Se adaugă mazărea, sare şi piper, după gust, şi se ia vasul de pe foc.

Se pun pastele într-un castron mai mare, după ce s-au scurs de apa în care au fiert. Peste paste se pune somonul tăiat în fâşii, iar deasupra se toarnă legumele călite.

Se ornează cu frunze de pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.