Dorada la Cuptor cu Legume din: dorade, rosii, ceapa, masline, capere, usturoi, lamaie, rozmarin, ulei, sare, piper. Savurează esența bucătăriei mediteraneene cu această rețetă de dorada la cuptor, însoțită de o selecție vibrantă de legume. Acest preparat nu numai că îți va încânta papilele gustative cu combinația sa de arome, dar este și o alegere […]
Fasole cu afumaturi
PrinteazaFasole cu afumaturi
Ingrediente:
- 1 kg. fasole alba (se poate si pestrita)
- 6 cepe mari
- 1/2 kg. ulei
- carne afumata (dupa preferinta)
- o lingurita bulion
- una-doua foi de dafin
- patrunjel
Mod de preparare:
Fasole cu afumaturi: Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa.
mai lasa circa 15 minute, timp in care se adauga foile de dafin, bulionul si carnea afumata, taiata marunt. Cind apa a scazut, se pune uleiul si se pune la cuptor amestecindu-se din cind in cind.
Daca nu se foloseste carnea afumata, se poate servi cu snitele sau carne prajita, drept garnitura.
Pofta buna!
Snițele de Pui Crocante cu Susan
Snițele de Pui Crocante cu Susan din: piept de pui, faina, oua, pesmet, seminte de susan, ulei, sare, piper. Transformați un simplu piept de pui într-o experiență culinară de neuitat cu această rețetă de snițele. O crustă aurie și aromată înconjoară delicatețea puiului, oferind un contrast textural și gustativ irezistibil. Acest fel de mâncare reprezintă […]