Fasole batuta cu masline si busuioc

Printeaza

Fasole batuta cu masline si busuioc din: fasole, ceapa, morcov, ulei, masline, usturoi, castraveti murati, cimbru, busuioc, sare.

Ingrediente:Fasole batuta cu masline si busuioc

  • 300 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 50 ml ulei
  • 50 g masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 castraveti murati
  • 1 fir cimbru
  • busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

In seara dinaintea prreparării, se pune faasolea la înmuiat. A doua zi, se înlocuieşte apa şi se fierb boabele 2 ore, cu cimbru. După 1 1/2 ore se adauga morcovul si ceapa tocate. Castraveciorii se decojesc si se rad.

Se scurg legumele fierte si se mixeaza in blender cu usturoiul, adaugandu-se cate putin ulei. Se adauga felii de masline si castraveciori rasi.

Se condimenteaza cu busuioc, se sareaza dupa gust si se decoreaza cu masline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.