Fasole boabe cu carne de oaie

Printeaza

Fasole boabe cu carne de oaie din: fasole, carne de oaie, ulei, usturoi, sare, piper, apa.

Ingrediente:Fasole boabe cu carne de oaie

  • 1 kg fasole boabe
  • 500 g carne de oaie
  • 5 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 l apă caldă

 

Mod de preparare:

Fasolea, spălată, lăsată la înmuiat de cu seară-şi bine scursă de apă, se pune într-o cratiţă cu ulei încins, adăugându-se ceapa tăiată fin, usturoiul pisat, sarea, piperai şi carnea tăiată cubuleţe.

După ce se călesc împreună un pic, se adaugă apa şi se acoperă cu un capac.

Se lasă la foc mic, să fiarbă încet, până se pătrunde carnea, având grijă să fie stropită din când în când cu sosul din cratită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.