Fasole boabe cu coriandru

Printeaza

Fasole boabe cu coriandru din: fasole boabe, coriandru, usturoi, ulei de masline, apa, sare, piper.

Ingrediente:Fasole boabe cu coriandru

  • 500 g fasole boabe
  • 2 legături coriandru verde
  • 2 legături coriandru uscat, fărâmiţat
  • 4 căţei usturoi
  • 1 ceaşcă ulei de măsline
  • 2 pahare apă caldă
  • sare
  •  piper

Mod de preparare:

Se curăţă bine fasolea de impurităţi şi se spală în mai multe ape. Se lasă la înmuiat până a doua zi. într-un vas cu ulei încins, se călesc coriandrul şi usturoiul. Când usturoiul s-a înmuiat, se adaugă fasolea.

Se amestecă, la foc domol, continuu, adăugându-se apa, sarea şi piperul. Se lasă la foc mic până când apa scade foarte mult. (Tot timpul trebuie să se amestece, pentru a nu se prinde de fundul vasului). Se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcească bine.

Se răstoarnă pe un platou de servire mai întins.

Se serveşte caldă sau rece, cu garnitură de morcov ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.