Fasole boabe cu ciolan crud

Printeaza

Fasole boabe cu ciolan crud

Ingrediente:Fasole boabe cu ciolan crud

  • 1,500 kg ciolan sau carne de porc
  • 1 lingură bulion pastă
  • 3-4 foi dafin
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • cimbru
  • 500 fasole boabe
  • 200 g ulei

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi şi se prăjeşte in grăsime. Se scoate şi în grăsimea rămasă se rumeneşte puţin ceapa tocată, se stinge cu bulionul diulat, se adaugă piperul, boiaua, cimbrul şi foile de dafin, apoi se pune ciolanul şi se fierb împreuna.

Fasolea se ţine la apă rece cîteva ore, se fierbe 10 minute, apoi se strecoară şi se dă la fiert din nou în apă clocotită.

Cînd este gata se pun boabele de fasole peste ciolan şi se mai fierb 10-15 minute.

Dacă este prea scăzută se mai pune zeamă de la fasole.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • fasole cu ciolan crud
  • https://www restaurantedelux ro/fasole-boabe-cu-ciolan-crud html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.