Fasole boabe cu ciolan crud
PrinteazaFasole boabe cu ciolan crud
- 1,500 kg ciolan sau carne de porc
- 1 lingură bulion pastă
- 3-4 foi dafin
- 3 cepe
- sare
- piper
- boia iute
- cimbru
- 500 fasole boabe
- 200 g ulei
Mod de preparare:
Carnea se taie bucăţi şi se prăjeşte in grăsime. Se scoate şi în grăsimea rămasă se rumeneşte puţin ceapa tocată, se stinge cu bulionul diulat, se adaugă piperul, boiaua, cimbrul şi foile de dafin, apoi se pune ciolanul şi se fierb împreuna.
Fasolea se ţine la apă rece cîteva ore, se fierbe 10 minute, apoi se strecoară şi se dă la fiert din nou în apă clocotită.
Cînd este gata se pun boabele de fasole peste ciolan şi se mai fierb 10-15 minute.
Dacă este prea scăzută se mai pune zeamă de la fasole.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- fasole cu ciolan crud
- https://www restaurantedelux ro/fasole-boabe-cu-ciolan-crud html