Fasole boabe cu stevie
PrinteazaIngrediente:
- 2 kg ştevie
- 1/2 kg fasole boabe
- 1/2 pahar ulei de măsline
- 2 căţei de usturoi pisat
- 1 lingură coriandru uscat
- 2-3 roşii decojite
- 1 pahar suc de roşii (se pot folosi roşii în bulion)
- 1 pahar apă
- sare
Mod de preparare:
Pui fasolea la înmuiat de cu seara. A doua zi o speli şi o pui la fiert schimbând apa de două-trei ori, şi când a fiert o scurgi. Intr-un vas încingi ulei, pui usturoiul şi coriandrul şi amesteci să nu se prindă.
Sărezi şi când s-a înmuiat usturoiul pui ştevia tocată mărunt şi boabele de fasole fierte. Laşi vreo 10 minute pe foc, amestecând încontinuu.
Adaugi roşiile tăiate mărunt, sucul de roşii şi apă. Laşi la foc domol până fierbe totul. O serveşti rece.
Fasole boabe cu stevie
Pofta buna!