Fasole boabe in stil mexican
PrinteazaFasole boabe in stil mexican din: carnati afumati, carnati Trandafir, porumb, supa de rosii, fasole boabe, ulei, chili, sare, piper.
- 200 g cârnaţi afumaţi
- 200 g cârnaţi Trandafir
- 300 g boabe de porumb
- 1 plic supă de roşii
- 300 g fasole boabe
- ulei
- chili
- sare
- piper
Mod de preparare:
In 400 ml de apă se fierbe plicul de supă. Se fierbe fasolea, se scurge şi se condimentează cu praf de chilii.
Se strecoară boabele de porumb şi se amestecă apoi cu fasolea fiartă.
Se îndepărtează pieliţa de la cârnaţii afumaţi, se zdrobesc apoi cu furculiţa, iar tocătura obţinută se căleşte în trei linguri de ulei.
Se adaugă cârnaţii Trandafir, tăiaţi felii, iar după ce s-a rumenit uşor, se adaugă amestecul de fasole cu porumb.
Se presară după gust cu sare şi piper, se condimentează cu chilii şi se serveşte.
Pofta buna!