Fasole boabe cu slanina si costita

Printeaza

Fasole boabe cu slanina si costita: Pui de azi pe mâne la înmuiat 500 g de fasole. A doua zi o speli şi o pui la fiert cu apă rece. După câteva clocote o scurgi şi o pui la fiert din nou, tot cu apă rece.

Adaugi un păhărel de vin roşu, o linguriţă de ulei şi o mai laşi să fiarbă. Tai mărunt o ceapă şi o căleşti separat împreună cu costiţa şi slănina afumată şi le adaugi în fasole cu o lingură de bulion şi o frunză de dafin.

Când e fiartă bine, pui sare după gust şi mai laşi să dea în câteva clocote. Este foarte bună fierbinte, cu murături.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ador fasolea cu costita sau ciolan.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.