Fasole cu carnati si cimbru
PrinteazaFasole cu carnati si cimbru din: fasole, carnati, rosii in bulion, ceapa, ulei, apa, sare, piper, cimbru.
- 500 g fasole
- 1 kg carnati
- 1 cutie rosii in bulion
- 1 ceapa
- 50 ml ulei
- 150 ml apa
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Speli fasolea şi o laşi la înmuiat peste noapte. Apoi o pui la fiert şi îi schimbi mai multe ape. Incingi uleiul într-o cratiţă.
Tai cârnaţii bucăţi, îi rumeneşti pe ambele părţi şi îi scoţi pe o hârtie absorbantă.
Cureţi ceapa, o tai julien şi o căleşti un minut în uleiul în care ai fript cârnaţii.
Torni apa încălzită, roşiile din bulion tăiate rondele împreună cu o lingură de bulion, bucăţile de cârnaţi, sare, piper şi cimbru şi laşi la înăbuşit 15 minute, la foc mic. lei fasolea cu o spumieră, o adaugi în tigaie şi mai ţii la fiert 10 minute.
Serveşti caldă.
Fasole cu carnati si cimbru
Pofta buna!