Fasole cu carnati si cimbru

Printeaza

Fasole cu carnati si cimbru din: fasole, carnati, rosii in bulion, ceapa, ulei, apa, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Fasole_cu_carnati_si_cimbru

  • 500 g fasole
  • 1 kg carnati
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • 150 ml apa
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Speli fasolea şi o laşi la înmuiat peste noapte. Apoi o pui la fiert şi îi schimbi mai multe ape. Incingi uleiul într-o cratiţă.

Tai cârnaţii bucăţi, îi rumeneşti pe ambele părţi şi îi scoţi pe o hârtie absorbantă.

Cureţi ceapa, o tai julien şi o că­leşti un minut în uleiul în care ai fript cârnaţii.

Torni apa încălzită, roşiile din bulion tăiate rondele împreună cu o lingură de bulion, bucăţile de cârnaţi, sare, piper şi cimbru şi laşi la înăbuşit 15 minute, la foc mic. lei fasolea cu o spumieră, o adaugi în tigaie şi mai ţii la fiert 10 minute.

Serveşti caldă.

Fasole cu carnati si cimbru

Fasole_cu_carnati_si_cimbru

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.