Fasole cu ciolan

Printeaza

O reteta delicioasa de fasole cu: ulei, ceapa, ardei, sare, piper, cimbru, marar, supa de ciolan afumat, ciolan afumat, varza murata, pasta de tomate, foi de dafin.

Ingrediente:

  • 200 g fasole fiartă
  • 20-30 ml ulei
  • 50 g ceapă tocată fin
  • 40 g ardei gras roşu tăiat cubuleţe
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • mărar după gust
  • 100 g supă de ciolan afumat
  • 100 g ciolan afumat fiert, fără os
  • 150 g varză murată tăiată fideluţă
  • 30 g pastă de tomate
  • 1-2 foi de dafin

 

Mod de preparare:

Pui ceapa într-o tigaie cu ulei şi o laşi să se aurească împreună cu ardeiul, apoi stingi totul cu pasta de tomate dizolvată în supa de ciolan.

Pui fasolea şi laşi să fiarbă circa 10-15 minute. Adaugi sarea, piperul, mărarul, 1-2 foi de dafin şi cimbrul.

Mai laşi 2-3 minute pe foc.

Serveşti aşa: îmbraci marginile farfuriei cu varză tocată, apoi pui în mijlocul farfuriei bucata de ciolan fiert peste care torni fasolea.

Presari pătrunjel verde tocat: servesti mâncarea fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Fasole cu ciolan afumat, cimbru si tarhon

Ciolan afumat cu fasole

Ciolan afumat cu fasole din: ciolan afumat, fasole, morcovi, ceapa, ulei, bulion, ardei gras, sare, piper, cimbru, foi de dafin. Ingrediente: 1 ciolan afumat cu os 500 g fasole 2 morcovi 1 ceapa 3 linguri ulei 2 linguri bulion 1 ardei gras sare piper cimbru foi de dafin   Mod de preparare: Cureţi morcovii, ceapa […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu prea arata a fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.