Ciolan afumat cu fasole din: ciolan afumat, fasole, morcovi, ceapa, ulei, bulion, ardei gras, sare, piper, cimbru, foi de dafin. Ingrediente: 1 ciolan afumat cu os 500 g fasole 2 morcovi 1 ceapa 3 linguri ulei 2 linguri bulion 1 ardei gras sare piper cimbru foi de dafin Mod de preparare: Cureţi morcovii, ceapa […]
Fasole cu ciolan
PrinteazaO reteta delicioasa de fasole cu: ulei, ceapa, ardei, sare, piper, cimbru, marar, supa de ciolan afumat, ciolan afumat, varza murata, pasta de tomate, foi de dafin.
Ingrediente:
- 200 g fasole fiartă
- 20-30 ml ulei
- 50 g ceapă tocată fin
- 40 g ardei gras roşu tăiat cubuleţe
- sare
- piper
- cimbru
- mărar după gust
- 100 g supă de ciolan afumat
- 100 g ciolan afumat fiert, fără os
- 150 g varză murată tăiată fideluţă
- 30 g pastă de tomate
- 1-2 foi de dafin
Mod de preparare:
Pui ceapa într-o tigaie cu ulei şi o laşi să se aurească împreună cu ardeiul, apoi stingi totul cu pasta de tomate dizolvată în supa de ciolan.
Pui fasolea şi laşi să fiarbă circa 10-15 minute. Adaugi sarea, piperul, mărarul, 1-2 foi de dafin şi cimbrul.
Mai laşi 2-3 minute pe foc.
Serveşti aşa: îmbraci marginile farfuriei cu varză tocată, apoi pui în mijlocul farfuriei bucata de ciolan fiert peste care torni fasolea.
Presari pătrunjel verde tocat: servesti mâncarea fierbinte.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!
Nu prea arata a fasole