Fasole cu costita

Printeaza

Fasole cu costita din: costita, fasole, ceapa, ulei, sare, piper, apa, pasta de tomate.

Ingrediente:

  • 500 g costiţă
  • 800 g fasole boabe
  • 1 ceapă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 150 ml apă
  • 3 linguri pastă de tomate

 

Mod de preparare:

Fasole cu costita: Tai costiţa bucăţi, o căleşti în ulei şi, după ce s-a rumenit, o scoţi şi aşezi în loc ceapa tocată.

Când devine sticloasă, pui înapoi costiţa, adaugi fasolea fiartă, pasta de tomate şi apa.

Condimentezi cu sare şi piper după gust şi ţii pe foc până scade.

 

Pofta buna!

 

 

 

Supă de mazăre cu năut

Supă de mazăre cu năut – Rețetă completă și detaliată. O rețetă sănătoasă, cremoasă și plină de arome, ideală pentru o masă hrănitoare. Mazărea adaugă dulceață naturală, iar năutul contribuie cu proteine și textură, transformând această supă într-o opțiune excelentă pentru prânz sau cină. Aceasta este o rețetă simplă, dar cu un gust complex, perfectă […]

Lichior de Trandafiri

Lichior de Trandafiri. Preparat din petale de trandafiri comestibili, zahăr și alcool, acest lichior este perfect pentru a fi savurat simplu, cu gheață sau pentru a adăuga un strop de eleganță cocktailurilor și deserturilor. Ideal pentru ocazii speciale, acest lichior va impresiona prin parfumul său unic. Ingrediente 250 ml alcool de 40% (vodcă sau rachiu […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.