Fasole cu carnati afumati

Printeaza

Fasole cu carnati afumati din: fasole, morcov, ceapa, carnati, suc de rosii, sare, piper, praz.

Ingrediente:Fasole cu carnati afumati

  • 500 g fasole
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 3-4 cârnati afumaţi
  • 3 linguri suc de roşii
  • sare
  • piper
  • 1 praz

 

Mod de preparare:

Speli fasolea în mai multe ape şi o laşi la înmuiat peste noapte. A doua zi scurgi apa şi o pui la fiert. După ce a dat un clocot, schimbi apa şi o pui din nou la fiert.

O laşi să clocotească până începe să se înmoaie, adaugi ceapa şi morcovul, tocate. Când a scăzut apa, pui sosul de roşii, sare şi piper după gust şi carnaţii feliaţi.

Acoperi cu un capac şi mai laşi să fiarbă câteva minute. Serveşti fasolea cu felii de praz.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.