Fasole cu carnati afumati
PrinteazaFasole cu carnati afumati din: fasole, morcov, ceapa, carnati, suc de rosii, sare, piper, praz.
- 500 g fasole
- 1 morcov
- 1 ceapă mare
- 3-4 cârnati afumaţi
- 3 linguri suc de roşii
- sare
- piper
- 1 praz
Mod de preparare:
Speli fasolea în mai multe ape şi o laşi la înmuiat peste noapte. A doua zi scurgi apa şi o pui la fiert. După ce a dat un clocot, schimbi apa şi o pui din nou la fiert.
O laşi să clocotească până începe să se înmoaie, adaugi ceapa şi morcovul, tocate. Când a scăzut apa, pui sosul de roşii, sare şi piper după gust şi carnaţii feliaţi.
Acoperi cu un capac şi mai laşi să fiarbă câteva minute. Serveşti fasolea cu felii de praz.
Pofta buna!