Fasole cu carne tocata de curcan si costita
PrinteazaFasole cu carne tocata de curcan si costita din: ulei de masline, costita, ceapa, fenicul, carne tocata de curcan, boia iute, coriandru, chimen, pasta de rosii, fasole rosie, rosii in suc si zahar.
- 1 lingura ulei de masline
- 150 g costita taiata cuburi
- 2 cepe, tocate marunt
- 1 bulb de fenicul, taiat bucati – optional
- 500 g carne tocata de curcan
- 2 linguri boia iute
- 2 lingurite coriandru si chimen, zdrobit
- 3 linguri pasta de rosii
- 2×400 conserva de fasole rosie, scursa de lichid
- 2×400 g conserva de rosii in suc
- 2 lingurite zahar
Mod de preparare:
Incinge uleiul şi prăjeşte costiţa şi ceapa 10-15 min, până când se rumenec. Adaugă bulbul de fenicul, carnea, boiaua şi condimentele. Fierbe 10 min. Adaugă pasta de roşii şi fierbe câteva minute; adaugă ingredientele rămase.
Când clocoteşte micşorează flacăra şi lasă să fiarbă fără capac 45 min. Potriveşte gustul de sare şi piper. Lasă să se răcească complet înainte de a congela în pungi de plastic. Decongelează la microunde şi încălzeşte complet înainte de a servi.
Fasole cu carne tocata de curcan si costita
Pofta buna!
N-am mai pus carne de curcan in fasole, pana acum, dar presupun ca se poate pune orice fel de carne, os a incerc si asta sa vedem ce iese