Fasole cu carne tocata de curcan si costita

Printeaza

Fasole cu carne tocata de curcan si costita din: ulei de masline, costita, ceapa, fenicul, carne tocata de curcan, boia iute, coriandru, chimen, pasta de rosii, fasole rosie, rosii in suc si zahar.

Ingrediente:Fasole_cu_carne_tocata_de_curcan_si_costita

  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 g costita taiata cuburi
  • 2 cepe, tocate marunt
  • 1 bulb de fenicul, taiat bucati – optional
  • 500 g carne tocata de curcan
  • 2 linguri boia iute
  • 2 lingurite coriandru si chimen, zdrobit
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2×400 conserva de fasole rosie, scursa de lichid
  • 2×400 g conserva de rosii in suc
  • 2 lingurite zahar

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul şi prăjeşte costiţa şi ceapa 10-15 min, până când se rumenec. Adaugă bulbul de fenicul, carnea, boiaua şi condimentele. Fierbe 10 min. Adaugă pasta de roşii şi fierbe câteva minute; adaugă ingredientele rămase.

Când clocoteşte micşorează flacăra şi lasă să fiarbă fără capac 45 min. Potriveşte gustul de sare şi piper. Lasă să se răcească complet înainte de a congela în pungi de plastic. Decongelează la microunde şi încălzeşte complet înainte de a servi.

Fasole cu carne tocata de curcan si costita

Fasole_cu_carne_tocata_de_curcan_si_costita

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. N-am mai pus carne de curcan in fasole, pana acum, dar presupun ca se poate pune orice fel de carne, os a incerc si asta sa vedem ce iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.