Fasole cu costita

Printeaza

Fasole cu costita din: costita, fasole, ceapa, ulei, sare, piper, apa, pasta de tomate.

Ingrediente:Fasole cu costita

  • 500 g costiţă
  • 800 g fasole boabe
  • 1 ceapă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 150 ml apă
  • 3 linguri pastă de tomate

 

Mod de preparare:

Tai costiţa bucăţi, o căleşti în ulei şi, după ce s-a rumenit, o scoţi şi aşezi în loc ceapa tocată.

Când devine sticloasă, pui înapoi costiţa, adaugi fasolea fiartă, pasta de tomate şi apa.

Condimentezi cu sare şi piper după gust şi ţii pe foc până scade.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.