Fasole cu sos de rosii

Printeaza

Fasole cu sos de rosii din: fasole, ulei, usturoi, vin, otet, rosii, marar, rozmarin.

Ingrediente:Fasole cu sos de rosii

  • 450 g fasole uscată, din conservă
  • 2 linguri ulei
  • 2 căţei de usturoi, tăiat felii
  • 2 linguri piure de roşii
  • 2-3 linguri vin alb sec
  • 1 linguriţă oţet de vin roşu
  • 500 g roşii cireaşă galbene şi roşii
  • 1 lingură cu vârf mărar tocat
  • 1 lingură rozmarin tocat

 

Mod de preparare:

Fierbe fasolea în apă clocotită cu sare până când se pătrunde şi apoi scurge de lichid şi clăteşte sub jet de apă rece.

Incinge uleiul şi adaugă ingredientele rămase. Fierbe 10-15 minute până când roşiile se înmoaie şi se sparg. Verifică gustul de sare şi piper şi adaugă fasolea.

Incălzeşte complet înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.