Şniţele de cotlet cu tocătură de file afumat cu garnitură de fasole fidea natur şi roşii umplute cu pilaf Ingrediente: 1,200 kg cotlet de viţel 150 g file afumat fiert 3 linguri sos alb 100 g unt 100 g ulei 10-12 roşii 150 g orez 300 g fasole fidea sare piper 2 ouă pesmet 1 […]
Fasole cu fidea
PrinteazaFasole cu fidea din: dovleac, ceapa, usturoi, ulei, oregano, chimen, piper, concentrat de supa, taitei, sare, pasta de ardei iute, unt.
- 250 g dovleac decojit si taiat cubulete
- o ceapa de marime medie taiata fin
- 2 catei de usturoi taiati fin
- o lingura de ulei
- putin oregano
- chimen macinat
- piper negru
- cuburi cocentrate de supa
- 150 g taitei
- o lingurita de sare
- o lingurita de pasta de ardei iute
- doua linguri de unt
Mod de preparare:
Se prăjesc ceapa şi usturoiul în ulei şi unt cald, se adaugă ardei iute, oregano şi chimen.
Se amestecă bine cu fasolea, apoi totul se fierbe în oala sub presiune, cu 2 litri de apă, timp de jumătate de oră.
Apoi se verifică dacă fasolea este moale, iar în caz afirmativ se adaugă tăiţeii.
Dacă este cazul, se adaugă sare şi apă şi se lasă în continuare la foc lent timp de o jumătate de oră în oala fără presiune.
Fasole cu fidea
Pofta buna!
poate iti place si:
Fidea de orez cu legume si porumb
Fidea de orez cu legume si porumb din: fidea de orez, morcovi, fasole, porumb, ardei, ceapa, mazare, linte, ulei, ulei de susan, sare, piper, sos de ardei iute. Ingrediente: 150 g fidea de orez 200 g morcovi baby doi morcovi 400 g fasole verde 200 g porumb din conservă doi ardei capia o ceapă 200 […]
Pofta buna!