Fasole galbenă dietetică
PrinteazaO reteta delicioasa de fasole galbena dietetica din: fasole, verdeata, ulei, rosii, supa si sare.
- 1 kg fasole păstăi
- 1 ceapă verdeată tocată
- 1 ceaşcă ulei
- 3 roşii decojite
- 1 lingură supă concentrată
- sare
Mod de preparare:
Curătaţi fasolea de codite şi de vârfuri, o spălaţi cu apă rece şi o puneţi la fiert într-o cană de supă caldă sau în apă caldă. Acoperiţi cratita cu un capac, micşoraţi focul şi lăsaţi să fiarbă înăbuşit 1 oră.
Nu acoperiţi fasolea cu apă în plus, pentru că fasolea îşi lasă zeamă la fiert. Puneţii un praf de sare, adaugaţi ceapa tocată mărunt, ceaşca de ulei, 1 lingură de supă concentrată şi verdeata tocată mărunt.
Fierbeţi în continuare fasolea 1/2 oră, după care adaugaţi roşiile decojite şi tăiate felii subtiri. Mai fierbeţi 10 minute şi luaţi cratita de pe foc.
Fasole galbenă dietetică
Pofta buna!
NU-mi place fasolea simpla