Fasole cu macaroane

Printeaza

O reteta simpla de fasole cu macaroane din: fasole, macaroane, slanina afumata, carne de porc afumata, ceapa, usturoi si patrunjel.

Ingrediente:Fasole cu macaroane

  • 500 g fasole
  • 250 g macaroane
  • 50 g slănină afumată
  • 800-1000 g carne de porc afumată
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Fasolea o înmuiem în apă şi o lăsăm peste noapte. O fierbem. O scur­gem şi o punem într-o altă apă, apoi o fierbem cu carnea 40 minute. La sfârsit adăugăm macaroanele.

După gust, putem să o condimen­tăm cu un sos de făină, pe care-l punem în fasole. Adăugăm: usturoiul şi pătrunjelul tocate mărunt şi slănina tăiată.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.