Fasole mexicană cu orez

Printeaza

Fasole mexicană cu orez

Ingrediente:

  • 2 căni fasole fiartă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 cană orez (cu bobul lung) fiert
  • 200 g parizer vegetal
  • 1 avocado
  • 1 -2 linguri suc de lămâie
  • 200 g iaurt slab
  • sare
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ou (opţional)

 

Mod de preparare:

Fasole mexicană cu orez: Ceapa se curăţă şi se taie rondele subţiri. Parizerul se taie cubuleţe. Pulpa fructului de avocado împreună cu iaurtul şi cu sucul de lămâie se mixează până se formează un sos.

Sosul se condimentează cu sare şi o parte din pătrunjelul verde tocat foarte fin. într-un bol mai mare se pune orezul, fasolea, ceapa şi parizerul şi se amestecă cu sosul şi uleiul.

Deasupra se ornează cu rondele de ou fiert şi pătrunjel verde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.