Fasole nemteasca cu branza si oua

Printeaza

Fasole nemteasca cu branza si oua din: fasloe verde, oua, branza sau cascaval, smantana, faina, sare, ulei.

 

Ingrediente:Fasole nemteasca cu branza si oua

  • 800 g fasole verde
  • 3 ouă
  • 200 g brânză sau caşcaval
  • 200 g smântână
  • 2 linguri făină
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Pentru început, fierbi fasolea în apă cu puţină sare, apoi o scurgi şi o aşezi frumos într-un vas termorezistent uns cu ulei.

Razi caşcavalul sau brânza între stra­turile de fasole, având grijă să se repartizeze uniform.

Apoi baţi ouăle şi pui şi smântână, făina, un praf de sare şi amesteci.

Torni ames­tecul peste fasole şi dai vasul la cuptor, la focpotrivit timp de 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.