Fasole cu otet si ierburi

Printeaza

Fasole cu otet si ierburi din: fasole cannellini, oţet din vin alb, ulei de măsline extravirgin, verdeţuri proaspete, sare, piper.

Fasole cu otet si ierburi

Ingrediente:

  • 340 g fasole cannellini lăsată la înmuiat peste noapte
  • 2 linguri de oţet din vin alb
  • 4 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • verdeţuri proaspete
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat

 

 

Mod de preparare:

Clătiţi fasolea înmuiată şi acoperiţi-o cu apă. Aduceţi-o la fierbere şi ţineţi-o la foc mic aproximativ 1 oră sau până se înmoaie.

Amestecaţi-o încet cu restul ingredientelor. Serviţi-o caldă sau rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata de fasole verde cu mere

Salata de fasole verde cu mere din: fasole verde, bacon, mar, otet balsamic, ierburi, sare. Ingrediente: 400 g fasole verde 100 g bacon 1 măr 1 linguriţă de oţet balsamic sau de zeamă de lămâie ierburi aromatice sare   Mod de preparare: Cureţi fasolea, o speli şi o opăreşti 3 minute, în apă cu sare, […]

 

 

Despre fasole

Fasole verde cu ierburi medicinale

Fasole verde cu ierburi medicinale din: Herbamare sau plante medicinale, suc de lamaie, ulei, sare, fasole verde. Ingrediente: o linguriţă de Herbamare sau ames­tec savuros de plante medicinale pentru asezonare două linguri de suc de lămâie două linguri de untdelemn de  măsline un sfert de linguriţă de sare două ceşti de fasole verde   Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.