Rețetă de Ramen japonez – Cum să prepari Ramen delicios acasă din: supa de pui, sos de soia, foi de alge, ghimbir, carne de pui, ciuperci, taitei ramen, oua, ceapa verde. Ramen este o mâncare japoneză tradițională, cu o bază de supă bogată și ingrediente variate. Iată cum să pregătiți Ramen acasă: Ingrediente: 4 căni […]
Fasole pe paine
PrinteazaFasole pe paine din: faseole, paine, usturoi, rosii, patrunjel.
Ingrediente:
- fasole
- pâine
- usturoi
- roşii
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
pune o tigaie pe foc. In tigaie, fasolea, câteva frunze de pătrunjel, trei-patru căţei de usturoi marinat în ulei şi câteva roşii cherry.
condimenteaza doar cu piper, pentru că fasolea a stat în apă cu sare .
zdrobesc usturoiul şi roşiile si se obtine un strop de sos care se pune în jurul boabelor de fasole. Se lasa să dea un clocot scurt.
prajeste painea si se stropeste cu ulei de măsline si se pune fasole peste ea si câteva jumătăţi de roşie, proaspete.
Fasole pe paine
Pofta buna!
Măceșele: Ghidul Complet despre Beneficii, Valori Nutriționale și Contraindicații
Măceșele: Ghidul Complet despre Beneficii, Valori Nutriționale și Contraindicații. Măceșul, cunoscut și sub denumirea de “trandafir sălbatic”, este un fruct cărnos, de culoare roșie sau portocalie, care provine de la arbustul de trandafir. Acest fruct are rădăcini adânci în istoria umanității, fiind folosit în scopuri medicinale și culinare de mii de ani. În Europa, măceșul […]
Incoming search terms:
- slowuld