Fasole păstăi cu usturoi

Printeaza

Fasole păstăi cu usturoi

Ingrediente:Fasole păstăi cu usturoi

  • 1 kg fasole tânără grasă sau fideluţă
  • 2 cepe
  • zeamă de lămâie
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingură vegeta

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată mărunt se înăbuşă cu apă şi puţin ulei. Fasolea bine aleasă şi spălată se pune peste ceapă cu o cană de apă şi vegeta. Se fierbe la foc mic până când scade apa.

Se serveşte cu mujdei de usturoi şi zeamă de lămâie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.