Fasole pastai in otet

Printeaza

Fasole pastai in otet din: fasole, apa, sare, otet.

Ingrediente:Fasole pastai in otet

  • fasole
  • apa
  • sare
  • otet

 

 

Mod de preparare:

Fasolea se curăţă de capete şi de aţe, se spală şi se lasă să se zvânte. Apoi se opăreşte, 10-15 minute, intr-un vas cu apă sărată (1 g sare la un litru apă), dupa care se scoate şi se pune într-o strecurătoare, să se scurgă.

Intre timp se prepară oţetul, adăugând, la un litru de oţet, un litru şi jumătate apă şi câte 30 g sare pentru fiecare litru de lichid. Când fasolea s-a răcit, se aşează în borcane, presărând între rânduri şi usturoi tocat mărunt.

Deasupra se toarnă oţţetul clocotit. Se leagă borcanele cu folie adezivă sau cu celo­fan şi se aşează la păstrat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.