Fasole pastai cu smantana

Printeaza

Fasole pastai cu smantana din: fasole, smantana, faina, lapte, unt, marar, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Fasole pastai cu smantana

  • 1 kg fasole păstăi
  • 500 g smântână
  • 2 linguri făină
  • 300-400 ml lapte
  • 50 g unt
  • 1 legătură mărar
  • 3 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi fasolea şi o tai bucăţi. O pui la fiert în apă cu un praf de sare şi o laşi 10 minute. Topeşti untul, adaugi făina şi căleşti câteva secunde.

Torni laptele treptat, până obţii un sos ca de smântână. Mai laşi să fiarbă 10 minute, amestecând continuu. Adaugi smântână, sare şi piper, după preferinţă, şi laşi pe foc încă 5 minute.

Pui apoi fasolea scursă bine, usturoiul tocat şi mai fierbi la foc mediu 5 minute, după care presari mărarul tocat, amesteci şi opreşti focul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.