Fasole picanta cu carne de vita
PrinteazaFasole picanta cu carne de vita din: carne tocata de vita, fasole, ceapa, rosii, supa de legume, telina, usturoi, ulei, pudra de ardei iute, sare, oregano, cimbru.
- 500 g carne de vită tocată
- 100 g fasole boabe neagră
- 100 g fasole boabe roşie
- 3 cepe tocate
- 3 roşii
- 500 ml supă de legume
- 1 tijă ţelină
- 2 căţei usturoi
- 3 linguri ulei
- 1 lingură pudră de ardei iute
- 1 praf de sare
- 1 linguriţă oregano
- 1 linguriţă cimbru
Mod de preparare:
Fierbi fasolea şi o laşi deoparte.
Căleşti carnea tocată în ulei, până scade zeama, adaugi jumătate din cantitatea de supă, cepele şi ţelina tocate şi usturoiul pisat.
Ţii pe foc până se înmoaie ceapa. Adaugi roşiile descojite, fasqiea, restul de supă şi condimentele. Laşi să fiarbă până scade gosul, amestecând constant.
Pofta buna!