Fasole picanta cu carne de vita

Printeaza

Fasole picanta cu carne de vita din: carne tocata de vita, fasole, ceapa, rosii, supa de legume, telina, usturoi, ulei, pudra de ardei iute, sare, oregano, cimbru.

Ingrediente:Fasole picanta cu carne de vita

  • 500 g carne de vită tocată
  • 100 g fasole boabe neagră
  • 100 g fasole boabe roşie
  • 3 cepe tocate
  • 3 roşii
  • 500 ml supă de legume
  • 1 tijă ţelină
  • 2 căţei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură pudră de ardei iute
  • 1 praf de sare
  • 1 linguriţă oregano
  • 1 linguriţă cimbru

 

Mod de preparare:

Fierbi fasolea şi o laşi deoparte.

Căleşti carnea tocată în ulei, până scade zeama, adaugi jumătate din cantitatea de supă, cepele şi ţelina tocate şi usturoiul pisat.

Ţii pe foc până se înmoaie ceapa. Adaugi roşiile descojite, fasqiea, restul de supă şi condimentele. Laşi să fiarbă până scade gosul, amestecând constant.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.