Fasole cu pipote si rosii

Printeaza

Fasole cu pipote si rosii din: fasole, ceapa, rosii, pipote, ulei, patrunjel, condimente si piper.

Ingrediente:Fasole_cu_pipote_si_rosii

  • 1 kg fasole pastai
  • 2 cepe tocate marunt
  • 4 rosii foarte coapte
  • 500 g pipote
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 lingurite condimente
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli păstăile, apoi le rupi în bucăţi. Tai ceapa mărunt şi o căleşti în ulei.

Adaugi pipotele, piper şi căleşti totul timp de 5 minute cu ceapa. Apoi adaugi 1 cană cu apă fierbinte şi 2 linguriţe de condimente şi laşi totul la fiert, acoperit.

Când pipote­le au fiert mai mult de jumă­tate, adaugi fasolea păstăi.

La sfarsit, adaugi rosiile tocate marunt si patrunjelul tocat fin. Servesti fasolea calda sau rece, dupa preferinta.

Fasole cu pipote si rosii

Fasole_cu_pipote_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.