Fasole cu roşii

Printeaza

Fasole cu roşii din: fasole verde, ulei, rosii, sare, frunze de patrunjel, frunze de telina, frunze de dafin.

Fasole_cu_rosii_03

Ingrediente:

  • 8 kg fasole verde
  • 0,75 l ulei
  • 4,5 kg rosii
  • 7 linguri sare
  • frunze de patrunjel si de telina
  • 6 frunze de dafin

 

Mod de preparare:

Păstăile de fasoe rupte le căleşti în ulei, aproximativ o jumătate de oră, până se înmoaie. Adaugi roşiile tăiate şi laşi compoziţia să fiarbă o oră. Adaugi frunzele de pătrunjel şi de ţelină tăiate mărunt şi sarea. Mai fierbi compoziţia 10 minute. Scoţi frunzele de dafin.

Fasole_cu_rosii

După ce se răceşte puţin, adaugi 2 plicuri de conservant şi amesteci bine. Compoziţia o pui în borcane fierbinţi, pe care le acoperi cu capace şi le laşi acoperite în pături până a doua zi sau le fierbi în baie de aburi.

Fasole_cu_rosii_02

Fasole cu roşii

Fasole_cu_rosii_03

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.