Fasole cu smantana

Printeaza

Fasole cu smantana

Ingrediente:

  • 1/2 kg fasole verde
  • 2-3 lin­guri ulei
  • 1 lingură făină
  • 1/2 pahar lapte
  • 1/2 pahar smântână
  • sare
  • mărar

 

Mod de preparare:

Fasole cu smantana: Speli şi cureţi fasolea, apoi o fierbi în apă cu sare. După ce a fiert, o strecori şi o laşi deoparte.

Incingi uleiul într-o cratiţă, pui făina, stingi cu lapte, adaugi smântână şi dai sosul în câteva clocote.

Pui apoi fasolea fiartă şi scursă. Laşi pe foc să mai fiarbă câteva minute şi când e gata presari mărarul tocat şi potriveşti gustul de sare.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.