Ice Tea cu Piersici din: ceai, piersici, apa, miere, gheata, lamaie, menta. Când căldura verii devine copleșitoare, nimic nu se compară cu o gură de ice tea aromat cu piersici. Această băutură, dulce și parfumată, combină delicata infuzie de ceai negru sau ceai verde cu dulceața naturală a piersicilor proaspete. Este nu doar o modalitate […]
Fasole verde la borcan
PrinteazaFasole verde la borcan din: fasole verde, ceapa, ardei gras, rosii, usturoi, ulei, sare, boia dulce.
Ingrediente:
- 2 kg fasole verde
- 4 cepe
- 3 ardei graşi
- 1 kg roşii
- 6 căţei de usturoi
- ulei
- sare
- boia dulce
Mod de preparare:
Cureţi fasolea de codiţe, o speli şi o rupi în bucăţele. Cureţi celelalte legume, tai ceapa cubuleţe, ardeii feliuţe, iar usturoiul îl pisezi şi îl freci cu puţină sare.
Pui la fiert fasolea în apă cu sare. Căleşti ceapa în puţin ulei apoi adaugi ardeii graşi şi laşi să dea în 2-3 clocote. Dai roşiile pe râzătoare şi le adaugi peste ceapă şi ardei, odată cu pasta de usturoi şi boiaua.
După ce a fiert fasolea, o pui peste sos şi fierbi împreună 10 minute, cât să scadă bine.
Umpli borcane de 800 g (circa 5 bucăţi), le pui capace şi le aşezi într-o cratiţă, învelite în ziar, să fiarbă 30 de minute.
Când s-au răcit, depozitezi borcanele în cămară.
Fasole verde la borcan
Pofta buna!
Ice Tea cu Piersici – Usor de preparat
Am pus