Fasole verde cu carne de pui si rosii

Printeaza

Fasole verde cu carne de pui si rosii din: carne de pui, fasole verde, ceapa, rosii sau bulion, ulei, faina, verdeata, sare.

Ingrediente:Fasole verde cu carne de pui si rosii

  • 750 g carne de pui
  • 1 kg fasole verde
  • 2 cepe
  • 4-5 roşii (sau bulion)
  • ulei
  • 1/2 linguriţă făină
  • verdeaţă
  • sare

Mod de preparare:

Speli şi tai în bucăţi potrivite carnea de pui, apoi o prăjeşti în ulei. Adaugi ceapa tocată mărunt, laşi să se prăjească foarte puţin, presari făina şi amesteci bine.

Torni apă caldă, atât cât să acopere bucăţile de carne, adaugi sare şi laşi să fiarbă 15 minute.

După aceea pui roşiile fierte separat şi strecurate şi verdeaţa tocată. Dai la cuptor până scade bine. Ceapa prăjită o poţi înlocui cu ceapă crudă rasă. în acest caz o pui la fiert în acelaşi timp cu apa.

Dacă foloseşti carne de vită, termenul de fierbere este mai lung.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.