Fasole verde, cartofi si rosii la tigaie
PrinteazaFasole verde, cartofi si rosii la tigaie din: fasole verde, cartofi, rosii, ceapa, usturoi, ulei, verdeata, sare.
Ingrediente:
- 250 g fasole verde
- 3 cartofi
- 4-5 roşii mici sau 2 mari, coapte
- o ceapă
- un căţel usturoi
- 2 linguri ulei
- verdeaţă, după gust
- sare
Mod de preparare:
In vase separate, se pun la fiert fasolea şi cartofii tăiaţi cuburi. Se lasă aproximativ 20 de minute. Intre timp, ceapa şi usturoiul tăiate mărunt se călesc în ulei.
Se pun fasolea şi cartofii bine scurşi şi se amestecă tigaia prin scuturare. La final, se adaugă roşiile şi se mai lasă totul 3-5 minute. Se presară cu sare şi verdeaţă, sg mai scutură tigaia încă o dată şi se serveşte.
Fasole verde, cartofi si rosii la tigaie
Pofta buna!