Fasole verde cu cartofi, smantana si carne la cuptor

Printeaza

Fasole verde cu cartofi, smantana si carne la cuptor

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 600 g fasole verde
  • 100 g smantână
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100 g caşcaval
  • 4 cartofi

 

Mod de preparare:

Fasole verde cu cartofi, smantana si carne la cuptor: Cureţi ceapa şi fasolea, tai ceapa fideluţă şi pui fasolea la fiert.

Speli cartofii, îi fierbi cu tot cu coajă într-o altă oală şi când sunt gata îi cureţi şi îi tai felii.

Căleşti ceapa în ulei, adaugi carnea de porc tăiată bucăţele şi le prăjeşti împre­ună. Aşezi apoi într-un vas de Jena un strat de cartofi fierţi, apoi ceapa cu came şi la urmă fasolea verde fiartă şi scursă bine.

Amesteci smântâ­nă cu ou, piper, sare şi cimbru după gust şi torni compoziţia peste fasole.

Razi caşca­valul deasupra şi dai mâncarea la cuptor pentru 20- 30 de minute. în loc de fasole, poţi pune vinete sau roşii.

 

 

Pofta bună!

 

 

1 comentariu

  1. Interesant preparatul asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.