Fasole verde cu coaste de porc din: fasole verde, coasta de porc, ceapa, bulion, ulei, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
1 kg fasole verde (de la congelator sau din conserva)
700-800 g coasta de porc
3-4 cepe
bulion
ulei
sare
piper
patrunjel
Mod de preparare:
Se prajesc bucatile de coasta in ulei. Se taie ceapa rondele si se caleste in grasimea ramasa de la prajitul coastei. Se condimenteaza, se adauga coasta prajita si putina apa si se lasa sa fiarba impreuna.
Dupa ce carnea a fiert, se adauga fasolea verde, bulionul, patrunjelul si se mai lasa sa fiarba impreuna 10-15 minute. Se serveste calda, cu muraturi de sezon.
Coaste cu miere si orez din: coaste de porc, boabe de mustar, piper, coriandru, lamaie, miere, fasole, orez, ceapa, ardei gras, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 500 g coaste de porc 1 lingură cu boabe de muştar 1 lingură cu piper negru boabe 1 lingură cu boabe de coriandru 3 linguri cu miere zeama de la […]
Ciorba de fasole pastai cu afumatura din: sunca de porc, coaste de porc, morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, usturoi, ardei, pastai, faina, boia, sare, piper, bulion, leustean, slanina, otet. Ingrediente: circa 1/2 kg şuncă de porc 300 g coaste afumate de porc 3 morcovi câte 1 rădăcină de pătrunjel şi păstârnac 1 rădăcină mică de […]
Coaste cu fasole din: fasole, coaste de porc, rosii in bulion, salvie, ceapa, rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g fasole un kg coaste de porc 4 rosii in bulion 4 frunze salvie o ceapa o crenguta rozmarin 2-3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Fasolea se pune la înmuiat 30 de minute […]
O reteta savuroasa de Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde din: coaste de porc afumate, ceapa, usturoi, frunze de dafin, cimbru, rozmarin, vin, otet de vin alb si miere. Ingrediente: 2-3 coaste porc afumate 2 cepe, feliate 5 catei de usturoi, zdrobit 3 frunze de dafin, rupte în jumatați […]
Personal, prefer fasolea verde fata de fasolea uscata. Merge mult mai bine la fripturi.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
doar o vorba = deliciu bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv
Personal, prefer fasolea verde fata de fasolea uscata. Merge mult mai bine la fripturi.