Fasole verde cu branza de vaci
PrinteazaFasole verde cu branza de vaci
- 700 g fasole verde (de la congelator sau din conservă)
- 300 g brânză de vaci
- 3 ouă
- 200 g smântână
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Laşi fasolea verde să se decongeleze, apoi o scurgi bine. Brânza de vaci o sfărâmi cu furculiţa şi o amesteci cu 150 g smântână, 2 ouă, 1 pahar de ulei şi sare după gust. Ungi apoi cu margarină o tavă mai înaltă sau o cratiţă, aşezi jumătate din cantitatea de fasole şi dai mâncarea la cuptor, la foc potrivit.
Amesteci între timp un ou cu 2-3 linguri de smântână. După 15 minute de coacere, scoţi fasolea, torni oul cu smântâna şi mai dai la cuptor pentru încă 15 minute.
Fasole verde cu branză de vaci
Poftă bună!