Fasole verde cu kaizer

Printeaza

Fasole verde cu kaizer din: fasole verde, kaizer, usturoi, smantana, ceapa, ulei, piper, boia, marar, oregano.

Ingrediente:Fasole_verde_cu_kaizer

  • 1 borcan (800 g) fasole verde conservată
  • 150 g kaizer
  • 4 căţei de usturoi
  • 50 g smântână
  • 1 ceapă
  • 3 linguri ulei
  • piper
  • boia
  • 1 legătură mărar sau 1 linguriţă mărar uscat
  • 1 vărf de cuţit oregano

 

Mod de preparare:

Scurgi fasolea în strecurătoare şi o treci prin jet de apă rece. Cureţi ceapa şi usturoiul. Tai ceapa niărunt, kaizerul în fâşii subtiri, iar usturoiul în felioare.

Căleşti în uleiul încins kaizerul şi ceapa, iar când aceasta devine transparentă, adaugi usturoiul şf fasolea. Stingi cu puţină apă fierbinte, pui oregano uscat mărunţit, sare, boia şi piper după gust.

Laşi să fiarbă până când scade mâncarea. La sfârşit, adaugi smântâna, amesteci şi presari mărarul fin tocat. Iei vasul de pe foc si servesti.

Fasole verde cu kaizer

Fasole_verde_cu_kaizer

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.