Fasole verde cu unt şi pesmet

Printeaza

Fasole verde cu unt şi pesmet

Ingrediente:Fasole verde cu unt şi pesmet

  • 1 kg fasole verde
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri pesmet alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă, se spalăşi se fierbe fasolea în apă sărată.

Se înfierbîntă într-o cratiţă untul şi se prăjeşte puţin cu pesmetul, seadaugă fasolea scursă bine de apă, sarea, şi se scutură de cîteva ori cratiţa ca să se amestece fasolea cu untul şi pesmetul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.