Fasole verde de Cluj

Printeaza

Fasole verde de Cluj

Ingrediente:Fasole verde de Cluj

  • 1 kg fasole verde
  • 200 g caşcaval (caş) mai uscat
  • 100 g unt
  • 5 ouă
  • 400 g afumătură de porc
  • sare
  • piper
  • paprică

 

Ingrediente:

Fasolea se taie bucăţele şi se pune la fiert caşcavalul se rade afumătură se toacă .Se scurge fasolea şi se amestecă cu afumătură, ouă, 100 g caşcaval, 50 g unt, sare, piper, boia.

Se unge bine o cratiţă cu unt, se pune amestecul şi se presară cu caşcavalul rămas.

Se dă la cuptor până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.