Fasole verde cu ghimbir
PrinteazaFasole verde cu ghimbir din: fasole, usturoi, ghimbir, sos de soia, oua, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g fasole
- 3 căţei de usturoi
- 1 linguriţă ghimbir răzuit
- 1 linguriţă sos de soia
- 3 ouă
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fasole verde cu ghimbir: Se curăţă fasolea, se rupe în bucăţele, se spală şi se pune la fiert. Separat, se bat ouăle cu sosul de soia. într-o cratiţă se încinge uleiul, se adaugă usturoiul şi ghimbirul şi se sotează.
Se adaugă fasolea şi se mai sotează puţin. Se trage tigaia de pe foc şi se pun ouăle bătute. Se amestecă până se încheagă ouăle.
Se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte.
Pofta buna!