Fasole verde in suc de rosii

Printeaza

Fasole verde in suc de rosii din: fasole, sare, suc de rosii.

Ingrediente:Fasole verde in suc de rosii

  • fasole verde
  • suc de rosii
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Fasolea se alege, se curăţă şi se spală la fel ca şi pentru reţetele anterioare de conserve de fasole. Se opăreşte apoi în apă clocotită patru-cinci minute, sau se abureşte 15-20 minute, după care se pune în borcane.

Fiecare borcan se umple cu suc de roşii proas­păt, pregătit numai cu puţin înainte şi la care s-a adăugat sare (o jumătate de linguriţă la un litru suc).

Prima zi se sterilizează 35 minute, iar a doua zi 10-15 minute, procedând ca mai sus.

1 comentariu

  1. Iese foarte buna fasolea conservata in felul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.